Connect with us

Kézilabda

DVSC kézilabda: Hiányoztok, üzente Montenegróból a Lokistáknak Jeca Deszpotovics – videóval

DVSC kézilabda: Hiányoztok, üzente Montenegróból a Lokistáknak Jeca Deszpotovics – videóval


A Loki átlövője már nem tudott visszatérni Debrecenbe, ezért otthonában edz és várja a helyzet jobbra fordulását.

Amint arról már beszámoltunk, a DVSC Schaeffler légiósai közül az elmaradt olimpiai selejtezők után az argentin Elke Karsten visszatért Debrecenbe, Jelena Deszpotivics azonban a határok lezárása után tudott volna csak jönni, így ő maradt Montenegróban. írta a Dehír.hu

“Sajnálom, hogy elmaradt az olimpiai kvalifikációs torna, hiszen hazai pályán játszhattunk volna Tokióért, ami fantasztikus élményt jelentett volna” – mondta el a klub honlapjának Jeca. – “De most nem a sport a legfontosabb.”

Jeca hazájában készül a visszatérésre. Montenegróból üzent nekünk! ❤️🤍#handball #kezilabda #dvschandball #dvsc #loki #debrecen #schaeffler #training #egyeniedzes #hometraining #homeoffice #maradjotthon #stayathome

Közzétette: DVSC Kézilabda – 2020. március 20., péntek

A Debrecenben nagy népszerűségnek örvendő hozzátette: hazája volt az utolsó ország Európában, ahová elért a koronavírus, de most már ott is van fertőzött. 

“Nem pánikolunk, de óvatosak vagyunk, én is otthon végzem az egyéni edzéseket. Remélem, minél hamarabb visszatérhetek Debrecenbe, mert az azt jelentené, hogy jelentősen javult a helyzet! Addig is üdv az egész csapatnak és a szurkolóknak. Hiányoztok!” – zárta üzenetét Jeca.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda