Európa Liga

DVSC – Herczeg András és Mazzari értékelése a Torino meccs után

Tegnap este a Torino 3:0- arányú győzelmet aratott a DVSC fölött az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén. A nagy arányú vereség miatt, szinte el is dőlt a párharc, és nagyon nehéz csata vár a Lokira a visszavágón.

Meccs

Herczeg András nyilatkozata a meccs után:


“Gratulálok a Torinónak, jól játszott, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Szerettünk volna többet támadni, a második félidőben, ha kicsit higgadtabbak vagyunk, veszélyesebb helyzeteket is kialakíthattunk volna. A tizenegyes és második gól elkerülhető volt, a harmadikat szögletből kaptuk…”


“A csapat lelkesen játszott, időnként érezhető volt némi megilletődöttség, ami a nemzetközi rutin hiányának is tudható be, de ehhez a magasabb szinthez képest a játékosok mindent megtettek” – értékelt Herczeg András 

Fotó: Twitter

Walter Mazzarri, a Torino vezetőedzőjének nyilatkozata.

Nem volt könnyű mérkőzés, a Debrecen nagyon taktikusan játszott, sokszor nagyon kellemetlenül, a labdát elrugdosva, de jól védekezett. A védekezésben nem mindig voltunk fegyelmezettek, a második hullámban lemaradtak a labdarúgóim a vendégekről, de több rossz szavam nem lehet. A kezdőt a tavalyi csapatra építettem, továbbra is bízom a játékosaimban . Az európai kupákban nincs könnyű párharc, sohasem mehetünk biztosra. Azért küldtem be kettő-nullánál Zazát, hogy szerezzünk még egy gólt. Voltak is helyzetei, és a végén be is talált. A háromgólos előny sokkal nyugodtabbá tesz, mintha csak kettővel nyertünk volna.”

Fel