Connect with us

Angol Foci

Dier nagyon várja már, hogy újra mérkőzést játsszon

Dier nagyon várja már, hogy újra mérkőzést játsszon


Eric Dier, a Tottenham Hotspur középpályása szerint játékostársaival együtt már alig várják, hogy újra futballozhassanak.

A Premier League csapatai kedd óta edzhetnek, de szigorú megkötésekkel, csak kis csoportokban és tilos a testi kontaktus.

Nagyszerű újra itt lenni – nyilatkozott a Spurs honlapján a válogatott játékos. – Amikor visszatértünk, akkor értékeltük igazán az edzőközpontunkat. Az idő jó, és élvezzük, hogy újra labdás gyakorlatokat végezhetünk és kint lehetünk az edzőpályán.”

Dier hozzátette: ez a munka teljesen más, mint amit otthon tudtak végezni a koronavírus-járvány miatt elrendelt bezártság alatt.

Az angol bajnokság március közepe óta szünetel, és bár még nincsenek konkrét tervek, az érintettek a szezon júniusi folytatásában reménykednek.

Az is remek, hogy újra találkozhattunk a többiekkel. Az elmúlt hetek élménye nagyon furcsa volt, miután normális esetben nagyon intenzív a kapcsolat a társakkal, a szakmai stábbal, a klubbal. Akikkel beszéltem, mindenki jól van, mindenki jól kezelte a helyzetet, de most már mindannyian alig várjuk, hogy újra futballozhassunk.” – mondta.

A tágabb környezetben ugyanakkor az elmúlt napokban többen is aggodalmuknak adtak hangot a visszatéréssel, illetve a folytatással kapcsolatban, Troy Deeney, a Watford csapatkapitánya és több társa például az egészségük megőrzésére hivatkozva nem kezdték el a héten az edzést.

Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci