Connect with us

Kézilabda

Detroiti kézilabdaklub tanulna a Veszprémtől

Detroiti kézilabdaklub tanulna a Veszprémtől


A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával is együttműködési megállapodást készül kötni az Egyesült Államokban létrehozott Detroit Handball Club.

    A helyi legalnews.com beszámolója szerint az egyesület társalapítója egy joghallgató, Joe Williams, aki korábban az U21-es amerikai válogatottban is lehetőséget kapott.


    Meglátása szerint az amerikaiak számára nem mutatták be elég hatékonyan a sportágat, nem kaptak megfelelő nyilvánosságot a találkozók, amelyeket ráadásul gyakran “lehetetlen” időpontokban és helyszíneken rendeztek, ezért nem olyan népszerű az Egyesült Államokban, mint Európában.


    Williams – aki tavaly nyáron fivéreivel hozta létre a klubot, miután egy dán kiscsapatban játszott – kijelentette, eltökélt célja, hogy az együttes 15-20 éven belül ott legyen a világ legjobbjai között.


    Ehhez segítségre van szüksége, az egyik ilyen partnere a Telekom Veszprém lehet, amellyel együttműködési megállapodást köthet – természetesen csak a koronavírus-járvány enyhülését követően. A közös munka részeként edzők és a játékosok utazhatnak majd mindkét klubhoz.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda