Connect with us

Olasz Foci

De Ligt holland Aranycipős lett: ” A Juventusban semmi sem könnyű”

De Ligt holland Aranycipős lett: ” A Juventusban semmi sem könnyű”


A Juventus csapatának idei igazolása a holland Matthijs De Ligt kapta a holand Aranycipőt, amit barátja Frankie De Jong orra elöl halászott el.

De Ligt így nyilatkozott az esemény után:

” Ez egy álom, nagyon büszke vagyok erre a díjra, köszönöm az embereknek akik segítettek nekem az elmúlt évben, büszke vagyok a családomra, akik minenben támogatnak engem – mondta De Ligt a Telegraaf által szervezett rendezvényen.  Juve ? Most új országban vagyok, és tudom, hogy semmi sem könnyű. Keményen dolgozom Olaszországban annak érdekében, hogy sikeresen utánozzam a Koeman, a Van Persie, Robben és Van Gaal régi generációját “.

M

A holand középső védőt sok kritika érte a Napoli elleni produkciója kapcsán, sokan megkérdőjelezik rátermettségét és játéktudását egy ilyen komoly bajnokságban való sikeres szerepéshez. Ronald Koeman a holland szövetségi kapitány azonban rögtön megvédte az ifjú tanítványt.

J

” Miért van ez a zavar? Nehéz volt Lozano ellen, és a dolgok nem sikerültek, ám mindannyian túl gyorsak ítélkezünk. Megmutathatom azokat az újságkivágásokat, amikor én Barcelonában debütáltam, mindenki azon gondolkodott, hogy mit is vásároltak személyemben. Bízni kell a játékosokban, és a dolgok nem változnak. De Ligt jobboldali középső védőként fog játszani, és nyilvánvaló, hogy időbe telik az alkalmazkodása a Serie A-hoz.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Olasz Foci