Labdarúgás

Danko Lazovics úgy viselkedett a MOL Vidi öltözőjében, mint egy idióta kiskirály

Azt eddig is tudtuk, hogy Lazoviccsal nincs minden rendben, mert sokszor bizonyította, hogy valamilyen gond van az önmegitélésével.

Sokszor úgy viselkedett a pályán is mint egy helyi kiskirály, mindenkinek beszólt és fenyegetőzött, senki nem sajnálja, hogy végre eltűnt a futballunk környéléről is. Most egy lengyel újságnak nyilatkozott az egyik Scsepovics fivér. Azt állítja, hogy folyamatosan bántotta és fenyegette, és meg is ígérte neki, hogy kicsinálja innen.

Fotó: MTI

»Meg foglak ütni, pokollá teszem az életed az öltözőben, megb…om az anyádat.«Próbáltam lenyugtatni, mondtam neki, nem kell velem így beszélnie, de ő tovább ordítozott: »Megverlek, nem fogod megúszni«. Egyik pillanatban azt mondtam neki: »No, üss már meg, kérlek!« Természetesen semmi nem történt, de ő tovább folytatta a provokációit” – nyilatkozta Scsepovics, akinek az is nagyon fájt, hogy a három szerb tréner közül egyik sem állt ki mellette, semmit sem szóltak a védelmében.

„A három szerb edző megengedte neki, hogy így viselkedjen. Korábban egy másik futballista élt át hasonló dolgokat eme idióta miatt. Amikor szóvá tette, hogy így csak a saját anyjával beszélhet, akkor ez az idióta megfogta és a földre lökte. Annak ellenére, hogy őt provokálták, kitették a csapatból. Tudtam, hogy ugyanez vár majd rám is. A sportigazgató felkeresett, és megmagyarázta, neki semmi kifogása nincs ellenem, de ez az edző döntése, és ő a csapat főnöke” – mondta Scsepovics, akinek a testvére jelenleg is a Vidi légiósa. Forrás: Nemzeti Sport

Fel