Connect with us

Kézilabda

Csurgó női kézilabda: Egykori szövetségi kapitány az új edző

Csurgó női kézilabda: Egykori szövetségi kapitány az új edző


Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaedzője két éves szerződést írt alá a Csurgói Női Kézilabda Clubbal.-írta a klub honlapja.

A felek közös együttműködésüket élőben a klub Facebook oldalán közvetített sajtótájékoztatón jelentették be szerdán Budapesten.

Minden bizonnyal a csurgói női kézilabda legeredményesebb két éve következik.” – kezdte gondolatait a budapesti sajtótájékoztatón Szászfalvi Bence, klubunk elnöke.

A két éves szerződés aláírására és az online élőben közvetített sajtótájékoztatóra Budapesten került sor, ahol Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány, Szörnyi Attila sportmenedzer és Szászfalvi Bence klubelnök voltak jelen.

A klubelnök hozzátette: “Klubunk felállított a mesteredzőnek egy két éves szakmai koncepciót, melyet ő elfogadott és a meghatározott célok mentén fog mindkét fél haladni.”

Fotó: Csurgó NKC

2012-ben a negyedosztály közepén tanyáztunk, ekkor vette át jelenlegi elnökségünk a Csurgói Női Kézilabda Club vezetését. Rögös és hosszú utat jártunk be. Volt sok csalódásunk, volt sok sikerünk. A csalódások közül talán az emberekben való csalódás volt a legfájóbb. A mai nap és a következő két év méltó elégtétel nekünk. Boldogok vagyunk, hogy az ország egyik legjobb edzőjét sikerült klubunkhoz szerződtetni!” – tette hozzá Szászfalvi Bence.

“Megtisztelő volt a felkérés, tetszett a klub által felvázolt koncepció, örömmel érkezem Csurgóra.” – kezdte nyilatkozatát Skaliczki László korábbi szövetségi kapitány.

Remélem tudok új impulzust adni, magam is egy közel Csurgó méretű kisvárosból való vagyok.” – folytatta a mesteredző.

“Mikor elkezdtem az edzői pályát, jártam csapataimmal az országot és többször előfordultam Somogyban is és nagy csatát vívtunk az 1984-es úttörőtolimpián Csurgóval vagyis Sótonyi Tanár Úrékkal, akik megnyerték – tette hozzá.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda