Labdarúgás

Cristiano Ronaldo nővére keményen kiosztotta Virgil van Dijket

Virgil Van Dijk beszólt Ronaldónak az Aranylabda díjátadón és ez nem maradt megtorlás nélkül a portugál sztár családjától. Van Dijk keményen megkapta és be kell látni, hogy nagyon igazak a szavak, amit Katia Aveiro az Instagramon osztott meg.

„Kedves Virgil, Cristiano már ezerszer járt ott, ahová te tartasz. Látod, kedves Virgilem, hogy Cristiano háromszoros bajnok volt abban az országban, ahol évek óta játszol, és te még mindig nem tetted a trófeára a kezed? Mellesleg a legjobb játékos és gólkirály is volt abban az országban, és fiatalabb is volt, mint te.”

„Aztán, kedves Virgil, más helyre ment, és egy hatalmas klub legjobb játékosa lett. Real Madrid, mond ez neked valamit, Virgil? És lehetséges, hogy ez a klub legyőzött titeket a Bajnokok Ligája-döntőben? Öt BL-trófeája van, Virgil. És ez a Ronaldo és a társai, a címerrel a mellükön kiütöttek titeket a döntőben. Kemény volt, Virgil? Sajnáljuk. És kedves Virgil, karrierje egyik leginkább trófeahiányos idényében is több díjat nyert, mint te. Csodálatos, nem?”

„Most, Virgil, menj és szerezz olyan címeket, amelyek valóban számítanak. Amikor van már egy maroknyi az igazán fontos trófeákból, talán egy asztalhoz ülhetsz majd Cristianóval.”

„És Cristiano, számomra te vagy és mindig is te leszel a világ legjobb játékosa!”

https://www.instagram.com/p/B5lnMV2HdRx/?utm_source=ig_web_copy_link
Fel