Labdarúgás

Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál – Sajtóhír

CorrieredellaSera arról cikkezett, hogy Ronaldót feldühítette a BL-kiesés, és már a nyáron eligazolhat a Juventusból. A LaRepubblica szerint ez még annyira nem egyértelmű, de szintén megjegyezte: nem tartja valószínűnek, hogy az ötszörös Aranylabdás kitölti a 2022-ig szóló torinói szerződését.

Ronaldo


A torinói gárda tavaly nyáron 117 millió eurót fizetett a Real Madridnak aki Florentino Perez fukarsága és Zidane távozása miatt el akart menni Madridból. A Juventus tárt karokkal várta mert így 1996 után mindenki újabb torinói BL győzelemről beszélhetett egy ilyen kvalitású csatár érkezésével. CR7 mindent megtett a sikerért de ez idén sem jött össze az Öreg Hölgynek, ezért Ronaldo aki sohasem tud veszíteni szinte semmiben, nagyon nehezen viseli ezt.

Fotó: Twitter

Szóval azt nem lehet állítani, hogy a BL-búcsú Cristiano Ronaldo hibéja lenne, hiszen az Atlético Madriddal vívott nyolcaddöntőt az ő mesterhármasával fordította meg az idegenbeli 2–0-s zakót követően a Juventus, valamint az Ajax ellen is csak ő tudott eredményes lenni.

Ronaldo

Azt, hogy hova mehet nem tudni, de elég ésszerű lenne visszavásráolnia a Real Madridnak, mert ezzel újra évekig bombaerős támadósora lenne a blancóknak.

Fel