Connect with us

Sportbulvár

Cristiano Ronaldo 5 millió eurós yachtot vásárolt

Cristiano Ronaldo 5 millió eurós yachtot vásárolt


Cristiano Ronaldo és kedvese Georgina Rodriguez ellátogatott az Olaszországban található Viareggióba, ahol luxus yachtokat építenek megrendelésre.

Cristiano Ronaldo nyaranta sokszor pihen luxusjachtokon a tengeren. Idén is láthattuk az Instagram csatornáján erről posztolni, most azonban arról szólnak a hírek, hogy elege lett a bérlésből és inkább beszerzett egyet a legnagyobbak közül. Az Azimut márka mellett tette le a voksát.

Az Azimut Grande 27 szintén kiemelkedik külső házának innovatív kialakításával. Aerodinamikai vonalai lehetővé teszik, hogy 12 csomós sebességgel haladjon, és elérje a 28 csomó maximális sebességet is.

Ennek a hajónak a fedélzetén egyúttal kitűnő panorámás üveges lakosztály található. Belső kialakításának köszönhetően az ablakon keresztül egyedülálló közvetlen kilátás nyílik a tengerre. Összesen négy dupla lakosztállyal és két extra szobával rendelkezik az állandó személyzet számára . Ezen felül hét fürdőszobával van felszerelve, amelyek a hajó három szintjén találhatóak.

Alig több mint egy hónappal ezelőtt Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez meglátogatta a Toscana területén található Viareggio (Olaszország) Azimut gyártóüzemét , ahol a transz-alpesi cég különböző modelljeit tekintették meg.

Ennek a családi kirándulásnak az az oka lehetett, hogy CRt megvásárolta ezt az 5 millió dolláros hajót, bár a hajógyár nem erősítette meg a vásárlásról szóló híreket.

Fotó: expansion.com
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár