Labdarúgás

Combsérülés miatt valószínűleg vége a Parma magyarja szezonjának

Combsérülés miatt vélhetően idő előtt befejeződött a futballidény Balogh Botond, az olasz másodosztályban szereplő Parma játékosa számára.

    “A combomban elszakadt egy ín, ami miatt valószínűleg vége a szezonomnak” – fogalmazott csütörtökön az M1 aktuális csatornának a novemberben San Marino ellen csereként a felnőtt válogatottban bemutatkozó 19 éves védő, akit szombaton a Cosenza ellen idegenben 3-1-re megnyert bajnoki 25. percében kellett lecserélni. Az orvosok és masszőrök tájékoztatása szerint a felépülése legalább két hónapot fog igénybe venni, így a Serie B tizedik helyén álló Parma már nem számíthat a játékára.


    Balogh felidézte: különösen az viselte meg lelkileg, hogy az elmúlt esztendőben ez a harmadik izomsérülése úgy, hogy pályafutása korábbi részében ezek elkerülték. Mint mondta, ki kell vizsgálni, hogy mi állhat ennek hátterében.


    A kezeléseket elkezdte, otthon lábadozik, jegeli a sérült részt, a mozgást fokozatosan kezdheti majd el. Amennyiben jó ütemben halad a felépülése, úgy két hét múlva már egy kicsit futhat is.

Fel