Angol Foci

Premier League: City lecke a United-nek

A Manchester City látogatott az Old Traffordra és a két helyi csapat mérkőzése mindig nagyon parázs hangulatot teremt a városban. A City a bajnoki címre hajt, a United pedig szeretne Bajnokok Ligája indulást érő pozícióban végezni a bajnokság végén.

Meccs

A mérkőzés nagy iramban kezdődött, a City játszotta az igazán jó futballt, Bernardo Silva nagyon jó formában mozgott és el kell ismerni, hogy Pep Guardiola nagyon jó futballt gyakoroltatott be csapatával. Abszolút olyan stílusban játszott a City mint a Barcelona. Sok mozgásos, rövid passzos focijuk nagyon sok borsot tört a United orra alá.

Csapat

Az első félidőben még nem tudta gólra váltani fölényét a világoskék gárda, de a második félidőben már megmutatkozott gólokban is a két csapat közti különbség. Az összecsapás 54. percében Bernardo Silva talált De Gea kapujába, majd a csereként beállt Leroy Sané lőtt balról a United kapujának jobb oldalába, úgyhogy a spanyol hálóőr csak belekapni tudott. Solksjear edző a második félidő utolsó harmadában cserékkel próbálta felrázni csapatát, bejött Lukaku, Martial és A. Sanchez, de igazán nagy zavart ezután sem tudott kelteni a hazaiak támadó szekciója.

Kommentár

A kis videó is mutatja, hogy azért nincs harag a két edző között, összeölelkeztek a csata után.

Stat

Mai további eredmény:

Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC 3:1 (3:0)

Meccs

Csapatok

Stat

Fotó: Twitter

Stat

Fotó: Twitter

Tabella

Fel