Kézilabda

K&H Liga: Ceglédi győzelem a Gyöngyös ellen

A Cegléd házigazdaként 25-24-re legyőzte a Gyöngyös csapatát a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudta az eddig megszokott formáját nyújtani a HE-DO B. Braun Gyöngyös Cegléden, és egy nagy iramú, szoros mérkőzés végén egy góllal alulmaradt harmadik tavaszi mérkőzésén a rendkívül motivált Pest megyeiekkel szemben.

Fotó: gykk.hu


Ceglédi KKSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös 25-24 (12-10)
Cegléd, 700 néző
V.: Bócz, Wiedemann
CEGLÉD: Mojsilov, Tamási (kapusok) – Zobec, Juhász K. 1, Lászlai 4, Hódi, Szabó B., Müller 1, Gábor 5, Kecskeméti 3, Davidovic 2, Schäffer 5, Spekhardt 1, Vuckovic 1, Mikita J. 2, Pocsai. Edző: Jakab László.
GYÖNGYÖS: Tóth M., Buzogány (kapusok) – Urbán 2, Németh 2, Sipeki, Varsandán 3, Ubornyák 1, Gábori 2, Duris 3, Vilovszki 1, Gerdán, Krivokapics, Herceg 4, Markez 6 (3), István, Sajin. Edző: Konkoly Csaba.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 1/0, ill. 3/3.

Értékelések: 
Konkoly Csaba: – Harcos, hajtós meccset játszottunk. A második félidőre visszaküzdöttük magunkat a meccsbe, de 22-22-nél beragadtunk. Ennyi technikai hiba nem fér bele egy ilyen iramú mérkőzésen.
Varsandán Milán: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Sajnálom, mert egy percig sem adtuk fel, és rendre visszajöttünk a meccsbe, bár lehet, hogy ebbe felőrlődtünk a végére.
Jakab László: – Az első félidőben jól védekeztünk, de amikor jelentősebb előnyt dolgozhattunk volna ki, hibáztunk, így nem tudtuk felőrölni a Gyöngyöst. Ma mindenki hozzá tudott tenni, és volt egy kis szerencsénk is, de a győzelemhez az is kell.
Gábor Marcell: – Magas hőfokú meccset játszottunk egy fantasztikus közönség előtt. Erős és összeszokott csapatot tudtunk legyőzni, ami azt mutatja, hogy a hétről hétre elvégzett munkának kezd beérni a gyümölcse.https://www.facebook.com/401896553207706/videos/2080766805353027/

Fel