Connect with us

Sportbulvár

C.Ronaldo barátnője Georgina Rodríguez: „Független akarok lenni”

C.Ronaldo barátnője Georgina Rodríguez: „Független akarok lenni”


Georgina Rodriguez a spanyol magazinnak a Grazia-nak adott exkluzív interjút, amiben beszélt jövőbeli terveiről és kapcsolatáról Cristiano Ronaldo-val.

„Ismert ember vagyok, de igazából azt akarom, hogy megmutathassam magam, lássák ki vagyok, hogy az emberek fedezzenek fel.”- kezdte CR7 kedvese.

Georgina azonban azt mondta, hogy szereti a pénzügyi függetlenségét. “Bár a gyermekeim a legfontosabbak, még mindig ízig-vérig nő vagyok, és dolgozni akarok, függetlennek akarok lenni” – ragaszkodott hozzá. “Nem szabad elhanyagolni a szakmai karrieremet, és szeretnék dolgozni művészi területen.”

Amikor először találkozott Ronaldóval, saját elmondása szerint mélyen megérintette a férfi szépsége és kisugárzása, valósággal remegett a lába és nagyon szégyenteljes gondolatai támadtak. “Nagyon tetszik az, ahogy Cristiano bánik velem, törődik velem és vigyáz rám.”

Amikor kiderült, hogy kapcsolata elmélyült a focistával, akkor az újságírók egyszerűen nem hagyták békén és mindenhova követték, valósággal üldözték. A boltba se tudott bemenni úgy, hogy ne menjen utána legalább egy fotós.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár