Labdarúgás

Breaking – Szoboszlai csatlakozhat a válogatotthoz

A Red Bull Salzburg hivatalos oldalán jelentette be, hogy a hétfőn megismételt minden koronavírus-teszt negatív lett, így minden játékosuk csatlakozhat a válogatottjához, amint a hatóságok feloldják a korlátozásokat. -írta meg az M4sport

Vasárnap este hat koronavírussal fertőzött játékost találtak a Red Bull Salzburg keretében, amely azt jelentette, hogy minden játékos, így Szoboszlai Dominik is karanténba került, tehát senki sem csatlakozhatott a válogatottjához.

A teszteket hétfőn megismételték – többek között azért is, mert pénteken még a klub minden játékosának negatív lett a tesztje -, azonban jó hír, hogy az összes játékos Covid-tesztje negatív lett, így a klub tájékoztatása alapján mindenki azonnal utazhat a válogatottjához, amint az osztrák hatóságok a vasárnap elrendelt tilalmat feloldják.

“Igyekszünk minél előbb feloldatni a korlátozásokat és lehetővé tenni játékosainknak, hogy elutazhassanak nemzeti csapataikhoz – nyilatkozta a klub kereskedelmi igazgatója, Stephan Reiter. – Azt is szeretnénk kideríteni, amint lehet, miért van az, hogy a rövid időn belül elvégzett tesztek különböző eredményeket mutattak, holott ugyanabban a laborban végezték őket.”

Fel