Kézilabda

Borozan Veszprémbe szerződött, Davis edző hosszabbított

Vuko Borozan szerda délelőtt kettő plusz egy évre aláírt a Telekom Veszprémhez, és ezzel kialakult a BL-döntős bajnok kerete a 2019–2020-as szezonra, a csapat a SEHA-ligában is elindul jelentették be hivatalosan.

Szerdán Veszprémben aláírta új szerződését a Telekom Veszprém képviselőivel a Bajnokok Ligája-döntős magyar bajnok új játékosa, a 25 éves montenegrói Vuko Borozan. 

Fotó: Telekom Veszprém

A TELEKOM VESZPRÉM KERETE 
Kapusok: 
Vladimir Cupara, Sterbik Árpád, Székely Márton
Jobbszélsők: Gasper Marguc, Dragan Gajic
Jobbátlövők: Jehja Kaled Omar, Pawel Paczkowski, Kent Robin Tönnesen
Beállók: Blaz Blagotinsek, Rogerio Moraes, Andreas Nilsson
Irányítók: Lékai Máté, Kentin Mahé, Petar Nenadics
Balátlövők: Vuko Borozan, Rasmus Lauge, Borut Mackovsek, Mirsad Terzic
Balszélsők: Dejan Manaszkov, Manuel Strlek

VÁLTOZÁSOK A KERETBEN
Érkezett:
 Vuko Borozan (Vardar, balátlövő), Vladimir Cupara (Kielce, kapus), Rasmus Lauge(Flensburg-Handewitt, irányító-balátlövő), Rogerio Moraes Ferreira (Vardar, beálló), Jehja Kaled Omar (Zamalek, jobbátlövő), Pawel Paczkowski (Kielce, jobbátlövő), Székely Márton (Tatabánya, kapus)
Távozott: William Accambray (Meskov Breszt, balátlövő), René Toft Hansen (Benfica, beálló), Momir Ilics (visszavonult, balátlövő), Jamali Iman (?, balátlövő), Mikler Roland (Szeged, kapus), Nagy László (visszavonult, jobbátlövő)

A mai napon került bejelentésre az a megállapodás, amelynek értelmében a Veszprém Handball Team Zrt. további három évvel meghosszabbította a Telekom Veszprém vezetőedzőjének, David Davisnek 2020. június 30-án lejáró szerződését. Az új kontraktus értelmében a spanyol mester 2023. június 30-ig lesz a magyar rekordbajnok kézilabdacsapat trénere.

Forrás: Telekom Veszprém

Fel