Labdarúgás

Bonucci meg akarja győzni Chiellinit, hogy a világbajnokságig folytassa

Leonardo Bonucci meg akarja győzni Giorgio Chiellinit, hogy a jövő évi, katari világbajnokságig folytassa szereplését az Európa-bajnok olasz labdarúgó-válogatottban.

    “Meggyőzöm róla! Együtt megyünk nyaralni, úgyhogy ne aggódjatok, meg fogom győzni!” – mondta a vasárnapi döntő legjobbjának választott Bonucci a Sky Sport Italiának.     

A 37 éves Chiellini néhány napon belül meghosszabbítja szerződését a Juventusszal, de a következő idény végén valószínűleg visszavonul, ez pedig kétségessé teszi szereplését a novemberben és decemberben sorra kerülő világbajnokságon.     

“Leo és Gigio biztosan ott lesznek, én viszont még azt sem tudom, képes leszek-e holnap futni” – mondta a vasárnapi meccs után Chiellini, aki Bonuccira, valamint a torna legjobbjának választott olasz kapusra, Gianluigi Donnarummára utalt.


    A vasárnapi Anglia-Olaszország döntő rendes játékideje 1-1-es döntetlennel zárult, a hosszabbításban nem született gólt, a tizenegyespárbajt pedig az olaszok nyerték, akik 1968 után lettek ismét Európa-bajnokok.

Fel