Connect with us

Bajnokok Ligája

Bl – selejtező – A gólszerző Sigér Dávid a meccs után nyilatkozott

Bl – selejtező – A gólszerző Sigér Dávid a meccs után nyilatkozott

A Fradi idegenben nagyon reményt keltő 1:1-es döntetlent ért el, és ez nagyon komoly esélyt ad a továbbjutásra. A főszereplő gólszerző Ferencváros játékos Sigér Dávid így látta a meccset, a lefújás után az M4Sport kamerája előtt.

M

Nagyon becsapós ez az eredmény – mondta Sigér Dávid az M4 Sportnak. – Nem szabad, hogy elaltasson minket az idegenben szerzett gól, nem szabad, hogy elhiggyük, hogy megvan a párharc is, mert a zágrábiak nagyon fel fogják szívni magukat a visszavágóra.”

S

„Érződött az elején, hogy ez már más színvonal. A Dinamónak nagyon jó játékosai vannak, tudják húzni a váratlan megoldásokat. Korán meg is szerezték a vezetést, de ez mintha megnyugtatta volna őket, talán azt hitték, majd jön a második, a harmadik. Viszont onnantól elkezdtünk bátrabban focizni, tartani a labdát és támadni, ahogyan szoktunk, és hála istennek jött a gól is.”

„Megmondom őszintén, azt hittem, leshelyzetben vagyok, ezért is lepődtem meg némiképp, hogy megadták a gólt, ezek szerint a labda túlhaladt a gólvonalon. Úgy éreztem, hogy az akcióból beadás lesz, és mivel a védők nagyon elmentek egy irányba, próbáltam érkezni, és szerencsére a kipattanó labda éppen a fejemre jött.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Bajnokok Ligája