Connect with us

Bajnokok Ligája

BL: Nagy zakót kapott a Real Madrid Párizsban

BL: Nagy zakót kapott a Real Madrid Párizsban


A Real Madrid csapata súlyos három gólos vereséget szenvedett a PSG gárdájától a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

M

A Real Madrid csapata ma teljes betlit mutatott be, hiába rúgott Bale gólt, kéz miatt érvénytelen volt. Ezzel szemben a hazaiak, a PSG nagyon jól játszott és teljesen lefocizták a madridiakat. Az első félidőben Angel Di Maria két góljával már 2:0 volt a párizsiaknak. Mindkét gólban benne volt jócskán Cuortois is, az elsőnél a rövid sarkot nem védte eléggé, de a másodiknál is nagyon felkínálta a bal alsó sarkot.

M

Nagyon hiányzott a spanyoloknál Sergio Ramos a védelemből és a biztos támadásindítások is elmaradtak a csapatkapitány eltiltása miatt. A PSG egyáltalán nem érezte Neymar, Cavani és Mbappé hiányát, ragyogó futballt mutattak be és ha így tudnak majd többször is focizni, akkor simán ott lehetnek a BL végelszámolásánál is. Az utolsó harmadik gól pedig jól mutatta a mai mérkőzés általános képét, mert úgy ki volt játszva a Párizs gólja, mintha csak edzésen könnyedén gyakorolnának. Zidane csapatát sújtja sok sérülés is, ezzel együtt ki kell jelenteni, hogy jó csapattal tudott kiállni erre a csatára.

M

M
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Bajnokok Ligája