Connect with us

Bajnokok Ligája

BL: Messi és Suarez újra varázsolt, nyert is a Barca az Inter ellen

BL: Messi és Suarez újra varázsolt, nyert is a Barca az Inter ellen

A Barcelona csapata az Intert fogadta a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában és 0:1-es félidő után, végül 2:1 re megnyerte a találkozót. Messi és Suarez is végigjátszotta a meccset és a második félidőben újra villant a Messi- Suarez duó és a katalánok meg is fordították a csatát.

M

Az első félidő legelején az olaszok hamar vezetést szereztek. Lautaro Martinez indult el a bal összekötő helyén egy labdával és a szerelni igyekvő Pique szorításában és a kapuból kimozduló Ter Stegen mellett bal alsó sarokba gurította a labdát 0-1 az Internek. A gól kicsit megfogta a hazaiakat és a félidő derekáig nem is nagyon találták a játék ritmusát. Griezmann minden szituációban Messit próbálta megjátszani, még akkor is amikor talán jobb lett volna a csapatának ha lő vagy inkább másnak passzol. A francia csatár elég súlytalanul játszott de ebben a játékrészben Suarez és Messi sem volt túl hatékony.

M

A második félidőben egy teljesen más felfogású Barcelona lépett a gyepre, gyakorlatilag végig támadta a Barcelona a második félidőt. Messi és Suarez egyre jobban belelendült és a Griezmann helyére beálló Dembelee új lendületet adott a Barca támadójátékának. Sergio Busquets cseréjeként lépett pályára Arthuro Vidal, akinek a behozatala jó húzás volt Valverde edzőtől. Az ő remek átadásából született a katalánok egyenlítő gólja, amit Luis Suarez a 16-oson kívülről kapásból szerzett. Ez az akció is Lionel Messitől indult. Az egyenlítő gól után szemmel láthatóan Messinek is megjött a játékkedve és fantasztikus megoldásokat mutatott be a pályán, néha úgy játszotta magát tisztára, hogy közben öten próbálták elvenni tőle a labdát.

M

A győztes gól is úgy született, hogy Messi egy szép szóló után tálalt a 16-osra belépő Suarez elé, akinek gyönyörű labdaátvétele teljesen megzavarta az Inter védőit és ezután már könnyedén passzolta be a labdát ballal az Inter kapujába 2-1. A mérkőzés hátra levő részében próbáltak az olaszok kitámadni és megszerezni az egyenlítő gólt, de a katalánok szépen tartották a labdát és megőrizték a vezetésüket.

M
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Bajnokok Ligája