Bajnokok Ligája

BL: Este Liverpool – Barcelona elődöntő visszavágó – Készüljünk a meccsre ezzel…

A Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágója következik a Liverpool a Barcelona gárdáját fogadja az Anfield Roadon. Az első meccsen a katalán sztárcsapat Messi vezérletévek fantasztikus teljesítményt nyújtva 3 gólos előnyt szerzett a mai visszavágóra.

A Liverpool nem készül túl jó előjelekkel a csatára, mert több játékosát nélkülöznie kell sérülés miatt. Így nem lép pályára Keita. Salah és Firmino sem. A legérzékenyebb veszteség talán Mohamed Salah nélkülözése lesz, de Keita is nagyon fog hiányozni a védelemből. Azonban a helyetteseik se gyenge focisták, mert pályára lép Shaqiri is, akiben abszolút benne van akár két gól is.

1

Az első meccset el kell felejteni, mert ma új összecsapás kezdődik, a Barcelonának is keményen kell majd küzdenie, és egy megnyugtató gólt is lőnie kell. Suarez régi állomáshelyére tér vissza és ígérete szerint, ha sikerül gólt szereznie akkor nem fog túlságosan örülni a találatnak, akármennyire fontos pillanatban születik is. A Barcelonának most könnyebb dolga van, mert egyedül Dembelé sérült.

Az első meccs szép cseleivel hangolódjunk az esti kőkemény küzdelemre.

Fel