Kézilabda

BKSE: Túl van a csapat az első kemény héten – lazítás is szerepelt a programban

Hétfőtől heti két edzéssel elkezdődött Füreden a felkészülés az új szezonra. Kell is a feszített menetrend, hiszen egy hónap múlva már Csehországba utazik a csapat egy négyes tornára és azt követően augusztus végén már a Malmö csapatát fogadják az Európa Liga selejtezőjében.

A péntek reggeli edzést követően azonban egy pihentető program várta a fiúkat. Egy Füred melletti horgásztó mellett lazíthattak. Technikai vezetőnk, Lelkes Gábor volt az anyagbeszerző és mindenkori főszakácsunkkal, Szathmári Jánossal már délelőtt elkezdték a híres, Szatyi féle marhalábszár pörkölt főzését. Elsőként Zubjuk Igor és masszőrünk, Rácz Ricsi érkezett. Ők szerelést is hoztak és Igor sorra emelte ki a szebbnél szebb pontyokat. Mérlegelés, majd eresztették vissza őket a tóba. A napi rekord egy 5,5 kilós példány volt.

A többiek sem jöttek üres kézzel. Hideg falatok, üdítők és sörök érkezte sorban. A társaság egy része a pecásoknak drukkolt, mások csak élvezték a csendet és pihentek.

Egy idő után egyre több kiváncsiskodó nézte Szatyi ügyködését, de Ő nem adott ki a keze közül félkész terméket. Türelemre intett,mert remekművet alkotott. Ha Tokióban a bográcsozás versenyszám lenne, Szatyi dobogóra esélyesként indulhatna.

Jó étvággyal fogyott is a finom étel. Kellett ez a lazítás a kemény munkával eltelt első hét után.

Forrás: BKSE

Fel