Európai Kosárlabda

Bemutatta Nikola Mirotic-ot a Barcelona

Bemutatta a Barcelona kosárlabda csapata az NBA-ből visszatérő Nikola Mirotic-ot.

https://www.facebook.com/FCBbasket/videos/351960295473021/

Aláírta szerződését Nikola Mirotic aki az elmúlt szezont a Milwaukee Bucks csapatában fejezte be az NBA-ben. Hazatér Spanyolországba és az ACB Ligában a Barcelona csapatában folytatja pályafutását.

A családom és én nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a klubnak, ez egy új szakasz az életemben, nagyon izgatott vagyok, és mindent elkövetek, hogy minél több trófeát nyerjünk együtt.”” 

“Ez egy szép folyamat volt, miután befejeztem a szezont, azt mondták, hogy Barcelona érdeklődi irántam, aztán találkoztunk, és bemutatták nekem a projektet, hagytak, hogy gondolkodjam: NBA, vagy jöjjek vissza? De nem haboztam sokáig: egy kis időt meditáltam és visszatértem, az hogy a Barçában vagyok a legjobb döntés számomra és a családom számára. 

“Barcelonában mindig nagy a nyomás, hogy megnyerjük a címeket, ami nagyon vonzó nekem, ez az egyik oka annak, hogy itt vagyok, sokat várnakk tőlünk”

“Amikor hivatalos lett a dolog, az edzővel volt egy nagyon pozitív beszélgetés , boldognak láttam, teli ambícióval, megosztottuk véleményünket, elmagyarázta nekem, hogy milyen a csapat, olyan mint egy család. 

“Ez az én életem, és az én döntésem, ami a legjobb számomra és a családomnak egyaránt, büszke vagyok a múltamra, de a jövőm itt van Barcelonában” 

„Megértem az embereket, de nekem ez egy előrelépés, az NBA-ben nem voltam teljesen elégedett, különösen az elmúlt két évben: fontos voltam és játszottam a legjobb csapatokban, de az élet közbeszólt, hogy mindig Többet akarnál … A család számára nehéz volt az élet az Egyesült Államokban, kétszer voltam eladva másik franchies-nak, és ezen a nyáron ismét költözni kellett volna egy másik városba, szükségem volt a stabilitásra, szeretnénk otthonra találni itt.”

Fel