Connect with us

Kézilabda

Békéscsabáról igazolt válogatott kapust a Szombathely

Békéscsabáról igazolt válogatott kapust a Szombathely


Balog Judit ukrán válogatott kapus Békéscsabáról a Szombathely női kézilabdacsapatához szerződött – adta hírül hivatalos honlapján a Vas megyei gárda.

A 24 éves, 177 centiméter magas játékos egyéves szerződést kötött a szombathelyi egyesülettel.

Balog Judit állandó tagja az ukrán válogatott keretének, korábban játszott többek között Vácon és Kisvárdán is, míg a Békéscsabában két évig védett.

A Szombathely a 11., a viharsarki együttes a 13. helyen állt a női kézilabda NB I tabelláján, amikor a koronavírus-járvány miatt előbb felfüggesztették, majd lezárták a jelenlegi bajnoki szezont.

Balog Judit jelenleg is az ukrán válogatott kapusa.

Nagyon örülök, hogy a vasi megyeszékhelyen folytathatom a karrierem, és tagja lehetek a Szombathelyi KKA ambiciózus, harcos csapatának. Annak pedig kiváltkép, hogy egy olyan rutinos klasszis kapus mellett kapok lehetőséget, akitől csak tanulni lehet, így fejlesztve tovább a képességeimet. Sok jót hallottam már mind a csapatról, mind a klubról, így örömmel várom a felkészülést és szezonkezdetet, ahol bízom benne, hogy nagy győzelmeket fogunk aratni és sikeres, stabil tagja leszünk az első osztálynak! – nyilatkozta Balog.

Üdv. a csapatban, Judit! Hajrá SZKKA!

Közzétette: Szombathelyi Női Kézilabda – 2020. május 26., kedd
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda