Connect with us

Kézilabda

Bartók Donát nyilatkozata a Spanyolországba szerződés kapcsán

Bartók Donát nyilatkozata a Spanyolországba szerződés kapcsán


A spanyol Bidasoa Irun kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a válogatott Bartók Donát. 

“Hosszú távon is érdemes ebbe berendezkedni, és megtanulni a – tanított és tudatos kézilabdát jelentő – spanyol szisztéma alapjait. Ezért is választottam a Bidasoa Irúnt” – közölte Bartók.


    Mint kifejtette, nem éri meg rövid távra berendezkedni valahol, mert akkor esetleg kifacsarják a játékost, ez pedig nem az az út, amit járnia kell.


    “A szerződésem időtartama mindkét fél részéről bizalmat és szilárd elkötelezettséget mutat. Lehet, hogy az eleje nehéz lesz, de hogy megéri-e, az szerintem nem lehet kérdés. Idő kell, hogy én is meg tudjam tanulni, amiért odamegyek, és ők is megkapják, amiért odavisznek” – fogalmazott.

Képtalálat a következőre: „bartók donát”
Fotó: MKSZ


    A klub honlapján Jacobo Cuétara vezetőedző úgy fogalmazott, nagyon elégedett, amiért sikerült a magyar jobbátlövővel megerősíteniük a keretet.


    “Évek óta figyelemmel kísérjük a pályafutását, és most láttuk elérkezettnek az időt, hogy szerződtessük. Fiatal, tehetséges, értékes játékosról van szó” – nyilatkozta a szakvezető.


    Hozzátette, Bartók gyermekkorában Spanyolországban élt – mert az édesapja, Bartók Csaba az Ademar Leónban kézilabdázott -, ez megkönnyítheti a beilleszkedését.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda