Connect with us

Spanyol Foci

Barcelona: Valverde – “Felelősnek érzem magam”

Barcelona: Valverde – “Felelősnek érzem magam”


Szombat este a Barcelona csapata a Granada vendégeként újabb vereséget szenvedett el a LaLiga-ban. A katalánoknál játszott Messsi is aki a második félidőt végig játszotta. Először volt együtt a csatársorban Suarez, Griezmann és Messi most így hárman sem tudtak emlékezeteset alkotni, mert a Granada 2:0 arányban legyőzte a Barcelonát. Ezzel a Barca a héten második fontos meccsén nem tudott győzni. Valverde edző így látja a helyzetüket.

M

“Felelősnek érzem magam a történtekért! Természetesen aggódok mert nem játszunk jól. Ha négy meccsen ismétlődik ez meg az már tünet, függetlenül attól, hogy vannak olyan játékosok akik későn csatlakoztak a kerethez.”

Messi és Suarez formán kívül játszott és Griezmann sem tudott igazán gólhelyzetbe kerülni, mindössze egy kapura lövése volt a Barcelonának.

Valverde elismerte, hogy csapata a mérkőzés egyes szakaszaiban uralta a játékot és összességében sokkal többet birtokolta a labdát. Az ellenfél hamar letámadta őket és nem tudtak jól bekapcsolódni a játékba, valamint közvetlenül a kapu előtt és a támadó harmadban sem voltak kellőképpen erőszakosak.

” Felelősnek érzem magam a történtekért, az edző mindig az ha veszít a csapata. Ki kell érdemelni a győzelmet, de mi a játékunkkal nem érdemeltük meg ezt.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci