Labdarúgás

Barcelona: „Megvan a pénzünk Griezmannra”

Újra téma Antoine Griezmann átigazolása a Barcelona csapatánál. Az Atlético Madrid francia világbajnoka tavaly már elég közel állt ahhoz, hogy akkor a gránátvörös-kék mezben fusson ki a pályára a Camp Nou-ban.

Azonban akkor ez nem valósult meg, és Griezmann produkált egy újabb remek idényt Madridban. Most újra előtérbe kerülhet a Barcánál a megszerzése, erről kérdezték a Cadena Ser Catalunya” mikrofonja előtt Jordi Mestre-t a katalán klub alelnökét.

„Igen megvan a pénzünk Griezmannra, pontosan 120 millió eurónk van arra, hogy kivásároljuk a jelenlegi szerződéséből.”

Griezmann

Azonban érdekes módon ez még nem eldöntött tény, hanem a menedzsment aláveti akaratát a jelenlegi edző elképzeléseinek, és ha Ernesto Valverde úgy gondolja, hogy akarja a csapatba a francia világbajnokot, akkor lépnek az ügyben.

„A következő játékos vásárláshoz nagy mérlegelési jogkör szükséges, a vezetőink beszélni fognak az edzővel és együtt eldöntik, hogy mi legyen. A támadó képességei megkérdőjelezhetetlenek, de meg kel érteni, hogy ez olyan mint egy házasság. El kel dönteni, hogy kivel akaruk évekig együtt lenni, és ez nehéz döntés.” – mondta el Mestre.

Fel