Labdarúgás

Barcelona: Így áll a Neymar ügy Párizsban

  • L’Equipe szerint a francia klub nem csökkenti a brazil támadó árát 180 millió euróra, és a tárgyalóasztalnál van a kölcsönadás lehetősége, azzal a feltétellel hogy 2020-ban kötelezően vásárolják meg.
  • Párizsban azt akarják, hogy a szappanopera megoldódjon, mielőtt a bajnokság augusztus 10-én megkezdődne.

A PSG csapata nagyon le akarja zárni már a Neymar sagát, de nem fog áron alul túladni a legnagyobb értékű játékosán. A francia lap szerint továbbra is 300 millió euró az ár, és készpénzt szeretne kapni, nem pedig játékosokat cserébe. A Barcelona ugyanis felajánlott némi készpénzt és Rakitic-et valamint Coutinho-t cserébe. Ebbe nem ment bele a Leonardo vezette párizsi menedzsment és tartják a 300 milliós vételárat.

N

Nyitott minden képlet

A francia média biztosítja, hogy a Barça nyitott minden megoldásra. Az egyik az lenne, ha megfontolnák a kölcsönvételt, azzal az opcióval, hogy 2020-ban kötelező megvenni Neymart. Ez egy hasonló művelet lenne, mint amit a PSG készített Kylian Mbappe-vel .

Párizsban tehát egyértelmûen: készpénzt akarnak, és nem pontosan 2020-ban. Azt akarják, hogy Neymar távozzon. . Az idő emellett a brazil csatár és Barcelona ellen is fut, a katalán gárdáról Franciaországban azt állítják, hogy úgy tűnik, nem mutat túlzott szándékot Brazília ászának megszerzésére.

Határidő

Ráadásul Párizsban határidőt szabtak a szappanopera befejezésére. Azt akarják, hogy záruljon le a francia bajnokság kezdete előtt a sztori, mert a Ligue 1  PSG-nek hivatalosan augusztus 10-én indul, tehát az idő
egyre inkább  Neymar  ellen fordul .

Másrészt, úgy tűnik, hogy ez nem befolyásolja nagy mértékben a játékost vagy környezetét. “A megbeszélések folytatódnak” – mondja a játékoshoz közeli forrás, egészen biztosak benne, hogy le tudják majd zárni eredményesen. És amikor L’Equipe megkérdezi, hogy fennáll-e még annak a lehetősége, hogy a brazil továbbra is a PSG-ben marad ebben a szezonban, a válasz roppant egyszerűen csak egy szimpla: “Nem”

Fel