Labdarúgás

Barcelona: az öltözői hangulat siralmas

Vasárnap a Barcelona, ha nehezen is, de 1-0-ra legyőzte a Levantét a spanyol bajnokságban – Messi szép találatával -, de a katalán Sport beszámolója szerint közel sem nevezhető ideálisnak a hangulat a csapat háza táján.-írta az M4Sport

A viharos nyári események után még mindig nem sikerült kiegyenesednie a Barcelona labdarúgócsapatának. A Bajnokok Ligájában – a Ferencvárossal egy kvartettben – végül simán sikerült továbbjutnia a katalán klubnak – a Juventus mögött csoport másodikként -, de a La Ligában csak a nyolcadik helyen áll.

A Sport információi szerint az öltözői hangulat is siralmasnak nevezhető, ami nem segít abban, hogy a gránátvörös-kékek jobb teljesítményt nyújtsanak és magabiztosan hozzák az eredményeket.

Mindezt azzal is alátámasztotta a katalán napilap, ami egy Levante-játékostól is hallott – aki nem akarta magát megnevezni.

„A pályán egyáltalán nem beszélnek egymással a játékosok, csak annyit, amennyit feltétlenül szükséges a rögzített helyzetekben, és ennyi” – mesélte a Levante játékosa, akit ennél is jobban ledöbbentett, hogy láthatóan és hallhatóan egyáltalán nem örömködtek, amiért behúzták a mérkőzést.

„A meccs után a játékosbejáróban, de az öltözőben sem lehetett hallani semmit. Egy elégedett szót sem hallottam azért, amiért végül megvertek minket. Ez egy borzasztóan furcsa szitu volt” – mondta a Sport forrása.

Fel