Connect with us

Spanyol Foci

Barca: A Manchester United januárban hajlandó ajánlatot tenni Dembeléért

Barca: A Manchester United januárban hajlandó ajánlatot tenni Dembeléért


Az angol csapatnak súlyos csatárgondjai vannak, és azt gondolja, hogy a francia támadóval forradalmasítani tudják hanyatló támadójátékukat.

A francia világbajnok támadó aki még mindig csak 22 éves felépült lábsérüléséből és újra játszott a Barcelonában a Villarreal elleni La Liga mérkőzésen. Dembelé megvillantotta azt, hogy miért is adtak érte 100 millió eurót a Dortmundnak. Rendkívül jól mozgott és hatalmas lendületet adott a támadásoknak.Ez az ami a Manchester United játékából az idén hiányzik, ezért az a hír járja, hogy az angol rekordbajnok klub megpróbálja megszerezni a gall csatárt.

D

Az MU ajánlatot tehet még a Juventus támadójára Mario Mandzsukicsra is, akit nem is neveztek a Bajnokok Ligája csoportkörére és gyakorlatilag nem számítanak rá Torinóban.

Az angol “The Sun” újság rámutat arra, hogy Dembélé mintegy 100 millió font (113 millió euró) ellenében elhagyhatja a Camp Nou-t , és ez egy olyan összeg lenne, amely lehetővé tenné a katalánok számára, hogy visszaszerezzék a befektetésüket, amit a Dortmundnak fizettek Dembeléért.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci