Kézilabda

Bánhidi Bence mandulaműtétje után, elmondja hogyan érzi magát

Bánhidi Bence a Pickhandball.hu-nak nyilatkozott a szezonkezdettel kapcsolatban. Elmondta, hogy túl van a mandulaműtéten és nagyon várja már a csapattársakkal való találkozást.

– Túlélted a mandulaműtétet?

– Nem volt egyszerű, azért az első időszakban megszenvedtem vele. De már most érzem, hogy mennyivel jobb a közérzetem, mennyivel frissebb vagyok. Régóta szenvedtem vele, de olyan sűrű volt a versenyprogram, hogy csak a szezonzárás után tudta kivenni a gyulladt mandulámat dr. Bella Zsolt főorvos. A lényeg, hogy minden a múlt, teljesen rendben vagyok.

– Várod már a kezdést?

– Azért hiányoznak már a társak, jó lesz újból találkoznom velük, beszélgetni. És azért egy idő után azért az edzések is hiányoznak. Profi sportoló vagyok, szerencsére azt csinálhatom, amit szeretek, kézilabdázhatom, méghozzá egy remek csapatban, kiváló közösségben és egy nagyszerű klubban. Őszintén már a szurkolókkal is jó lesz találkozni, ők azért nagy erőt, motivációt adnak nekem, nekünk.

Fotó: MTI

– Mozogsz már?

– Persze! A nyaralásaim alatt is főszerepet játszott, sokat kondiztam, és elvégeztem az előírt penzumot, amit Juan Carlos Pastor vezetőedző és Bubori Kornél erőnléti edző írt elő. Nem lehet az alapozást nulláról kezdeni, így mindenki betartja azt, amit az edzők kérnek. Megtapasztaltam már, hogy milyen a magaslati edzőtábor. Ott soha sincs olyan gondom, hogy esténként nem tudok elaludni. Most is kemény dózist kapunk majd Szlovéniában. Ez az az időszak, amit túl kell élni, utána végre jön a szebb része a felkészülésnek, végre meccseket játszhatunk.

Forrás: pickhandball.hu

Fel