Kézilabda

Balogh Zsolt rangos elismerést kapott

Rangos elismerésben részesült a MOL-Pick Szeged magyar válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt, aki Szeged Sportolója díjban részesült.A jövő szezontól Tatabányán játszó Balogh búcsúajándékként is tekinthet a kiemelkedő elismerésre, mert Ő az aki szegedi játéka idején mindig rendkívül jól teljesített, nemcsak a Pick.ben de a válogatottban is. Gratulálunk Zsoltnak, mert abszolút megérdemelte!

Fotó: Pickhandball

Ma délután a szegedi városházán átadták a 2019-es évben odaítélt Szeged Sportolója és Szeged Sportjáért díjakat a Szeged város napja rendezvénysorozat keretein belül. Előbbi kategóriában Dr. Solymos László alpolgármestertől és a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökétől, Joób Mártontól vehetett át elismerést a MOL-PICK SZEGED játékosa, Balogh Zsolt.

– Hatalmas megtiszteltetés és nagy meglepetés számomra, hogy díjat kaptam, mert nem számítottam ilyen egyéni kitüntetésre. Azt gondolom, hogy ez a díj a Szegeden töltött gyönyörű hét évemnek az elismerése – mondta a díjátadót követően Balogh Zsolt.

Forrás: Pickhandball.hu

Fel