Bajnokok Ligája

Bajnokok Ligája: Messi újra varázsolt, formalitás a visszavágó

A Barcelona csapata a Liverpool gárdáját fogadta a Camp Nou-ban a Bajnokok Ligája elődöntőjében, és óriási csatában háromgólos előnyt szerzett a jövő heti visszavágóra. Messi zseniálisan játszott, látszott az egész csapaton a maximális koncentráció, mindenki tudása legjavát nyújtva küzdött, amiből a nézők profitáltak a legtöbbet, mert óriási meccs volt.

Meccs

Az első félidőben a Liverpool még jól tartotta Messit, és emiatt sokszor akadozott a katalán támadójáték. Suarez góljával azonban változott a helyzet és az angolok is kezdtek kitámadni, ami nagyon jó lehetőségeket adott a gyors Barcelona kontráknak. Azonban sok pontatlanság volt az utolsó passzokban, ma Jordi Alba nem tudta úgy segíteni a támadásokat mint az elmúlt összecsapásokon. A Liverpool keményen küzdött és voltak lehetőségei is. Mohamed Salah jól játszott, sok zavart keltett a katalán kapu előtt. Mané többször gólhelyzetbe került, de végül a nagyon fontos idegenbeli találat nem jött össze a Liverpool-nak.

Meccs

Csapatok

A második félidőben sikerült sebességet váltania a Barcelonának és Messi most már tarthatatlannak bizonyult. Szebbnél szebb akciókat vezetve végül bedarálta ellenfelét a spanyol bajnok. Messi két gól szerzett a második játékrészben. Különösen a harmadik találata ment élményszámba, harmincméteres szabadrúgása védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. Allison hiába nyújtózkodott esélye sem volt elérni. Zseniális és varázslatos lövés volt. Ezzel már 3:0 volt az állás, és ez is maradt a végeredmény. Liverpoolban elég a Barcának egy gólt szereznie és a világ legjobb játékosának ez valószínűleg sikerülni is fog. Elmondhatjuk, hogy formalitás lesz a visszavágó, bár a Liverpool hívei, ezzel nem értenek egyet, de az idei Barcelona 3:0-ás vezetésről nem fog elbukni. Jövő héten kiderül!

Kommentár

A meccs összefoglalója:

https://youtu.be/T9HesKG4hwY

Fel