Connect with us

Kézilabda

Az oroszok elleni vereség utáni nyilatkozatok

Az oroszok elleni vereség utáni nyilatkozatok


Az már szombaton eldőlt, hogy a 2. csoportból a házigazda magyar, valamint az orosz csapat jut ki az idén nyárral halasztott tokiói olimpiára, ezért a meccsnek már csak az volt a tétje, hogy melyik együttes melyik sorsolási kalapba kerül.

Elek Gábor: – Az oroszok ma megérdemelt győzelmet arattak. Úgy látom, hogy a tegnapi nap olyan emóciókat mozgatott meg bennünk, amik miatt ma nem tudtunk a megfelelő hőfokon pályára lépni. Továbbá az orosz válogatott súlyban, méretben is fölénk magasodott, de a hatgólos végső különbség nem tükrözi a két csapat közti különbséget, de az utolsó percekben buta hibákat követtünk el, amelyeket egyből kihasználtak. Nagyon hálás és boldog vagyok, hogy a tegnapi nap folyamán sikerült megszereznünk a tokiói kvalifikációt, továbbá szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ilyen körülmények között készüljünk.

Szikora Melinda: – Tegnap egy egészséges izgalommal feküdtünk le, szerényen, de ünnepeltünk tegnap a szállodában, de komlyan szerettük volna venni a mai találkozót is. Próbáltuk ezt a meccset is megynerni, sajnos ez nem sikerült, de a játék bizonyos elemeivel azért elégedettek lehetünk. Az oroszok ki tudták használni a hibáinkat, bár úgy vélem, hogy a végére kialakuló hatgólos különbség nem tükrözte a mérkőzés egészét. Nagyon hálás vagyok, hogy a keretben lehettem és harcolhattam a kijutásért, illetve azért is, hogy ma pályára is léphettem.

Vámos Petra: – A mai mérkőzésből mindenképp le kell vonnunk a pozitívumokat, mert voltak jó megmozdulásaink mind támadásban, mind védekezésben. Természetesen voltak hiányosságaink is, így alakulhatott ki a végére ez a különbség, de ezekből tudunk tanulni. Most az örömön és az ünneplésen kell lennie a hangsúlynak, az olimpiával konkrétan majd ráérünk kicsit később is foglalkozni. Már nagyon régóta készültünk erre, így most ezeket a pillanatokat és érzéseket meg kell élnünk.


Szöllősi-Zácsik Szandra: – Úgy készültünk, hogy ma felszabadultan fogunk játszani, ez helyenként sikerült is, de sokszor buta hibákat követtünk el. Úgy éreztem, hogy a tegnapi mérkőzés kicsit lemerített minket, fizikálisan és mentálisan is. A mai formánk sajnos nem volt elég a győzelemhez, de rendkívül boldogok vagyunk, hiszen kint vagyunk az olimpián.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda