Labdarúgás

Az MTK-tól sem kapott ki a Mezőkövesd

Az MTK Budapest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

    A vendégek klubrekordot állítottak fel azzal, hogy sorozatban kilenc élvonalbeli találkozón maradtak veretlenek.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0

Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Berke
    sárga lap: Varju (27.), Herrera (32.), Ikenne-King (51.), Miovski (64.), illetve Martic (30.), Katanec (52.), Besirovic (91.)

    MTK Budapest:
    
Mijatovic – Ikenne-King (Alho, 65.), Nagy Zs., Varju, Herrera – Kata, Palincsár (Biben, 77.), Mezei (Cseke, 77.) – Varga R., Miovski (Prosser, 84.), Schön

    Mezőkövesd Zsóry FC:
    
Szappanos – Farkas D., Neszterov, Katanec, Vadnai – Karnyickij, Martic (Vajda S., a szünetben) – Besirovic (Meszhi, 94.), Cseri (Chrien, 81.), Vutov (Nagy D., a szünetben) – Jurina (Vojtus, 73.)

    Kiegyenlített első félidőt produkáltak a csapatok, egyik kapu sem forgott igazán veszélyben, mivel a sok szabálytalanság miatt nagyon töredezett volt a játék. A Mezőkövesdnek volt egy komolyabb lehetősége, de Mijatovic kétszer egymás után hárította Martic próbálkozását.


    A folytatásban sem változott a játék képe, többnyire mezőnyjátékkal teltek a percek, és továbbra is sok volt a szabálytalanság. A hajrában sem vállalt kockázatot egyik gárda sem a győztes gól megszerzéséért, így maradt az igazságos pontosztozkodás.

Fel