Connect with us

Magyar Kosárlabda

Az Ivkovics – MKOSZ sztori újabb fordulata

Az Ivkovics – MKOSZ sztori újabb fordulata


A magyar kosárlabda válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya Sztojan Ivkovics továbbra is maradhat a magyar kosarasok élén, ezt Bodnár Péter a szövetség elnöke mondta az M4 Sport csatorna kosárlabda magazinjában. Magyarul a felmondási idő lejárta után, újra kinevezhetik Sztolét.

“Nem tudok olyan körülményről, ami ezt megakadályozná” – mondta Bodnár Péter azzal kapcsolatosan, hogy új kinevezés után folytathatja-e a munkát a magyar válogatottnál Ivkovics.

Bodnár Péter és a szövetség akkor döntött úgy, hogy menesztik Ivkovicsot, amikor konkrétan a szerb származású szakember leült a Kaposvár kispadjára, mert a meghatározott irányelvek szerint főállású kapitányban gondolkodnak a magyar kosárszövetség elöljárói. Ezzel újabb fejezete kezdődött el az Ivkovics – Szövetség sztorinak. Szakmai körökben ajánlatos is lenne ha Ivkovics maradna a helyén és befejezné az elkezdett munkáját, ami nagyon sikeresen alakul, mert az EB-selejtezők során kettőből kettő győzelemmel állunk a csoport élén. Ukrajnát és az EB-címvédő Szlovéniát fektettük két vállra februárban.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Kosárlabda