Európa Liga

Európa Liga: Az Espanyol -Fradi meccs utáni edzői nyilatkozatok

Bravúros egy pontot szerzett a jóval magasabban jegyzett barcelonai Espanyol csapata ellen a Ferncváros az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. Így látta a két edző a találkozót.

M

Nagyszerű első húsz percet produkáltunk, de utána nehéz volt tartani a ritmust. A második félidőben fölénk nőttek, és elmaradtak az ellentámadások, de így is sikerült egy pontot megtartanunk” – értékelt Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője, aki csapata találatáról úgy vélekedett, nem érdekli, hogy öngól volt, már csak azért sem, mert ha nem ér bele a védő, akkor Nguen lőtte volna be.


    Az ukrán tréner a második félidei teljesítmény kapcsán megjegyezte, nem szabad elfelejteni, hogy nem egy magyar csapattal szemben szorultak be, hanem egy spanyollal, amely nagyon komoly játékerőt képvisel.


    “Nem ilyen kezdésről álmodtunk. Keserédes érzéseim vannak a két ellentétes félidő miatt. Az elsőben nem játszottunk jól, nem volt meg a ritmus, nem gyakoroltunk nyomást, és a korán bekapott gól is megzavarta a játékosokat. A második már rendben volt a játék minden elemében, csak a második gól hiányzott” – mondta David Gallego, az Espanyol mestere.

Fel