Connect with us

Labdarúgás

Az első csapat karanténban, a tartalékokkal áll ki a zürichi klub

Az első csapat karanténban, a tartalékokkal áll ki a zürichi klub


Mivel az első csapat karanténba került, jobbára 21 éven aluli játékosokból álló tartalékcsapatával áll ki a svájci labdarúgó-bajnokság soron következő mérkőzéseire az FC Zürich.

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a játékosok és a stábtagok közül hatan pozitív koronavírus-tesztet produkáltak, ezért tíznapos karantén vár mindenkire.

„Mérlegeltük a pro és kontra érveket, végül a svájci labdarúgás érdekeit szem előtt tartva úgy döntöttünk, a fiatalokkal folytatjuk a bajnokságot, és lejátsszuk az FC Basel, illetve a Young Boys elleni összecsapásokat” – fogalmazott Ancillo Canepa klubelnök, aki maga is a fertőzöttek között van.

Az FC Zürich legutóbbi, Sion elleni találkozóját el kellett halasztani, és amennyiben a csapat nem tudná lejátszani soron következő meccseit, a bajnokság biztosan nem fejeződne be az európai szövetség által a nemzetközi kupanevezésekre megadott augusztus 3-i határidő előtt.

Az együttest a soron következő összecsapásokon a harmadosztályban szereplő U21-eseket edző Marinko Jurendic irányítja majd.

Az idényből még hat forduló van hátra, a St. Gallen egy ponttal vezet az elmúlt két szezonban győztes Young Boys, és héttel az FC Basel előtt. Az FC Zürich a hatodik helyen áll.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás