Bajnokok Ligája

Az Atletico Madrid udvariatlan volt az Öreg Hölggyel

A Juventus kikapott Madridban, a Manchester City győzött Gelsenkirchenben. Ronaldo nem talált be, csak a saját kapujába pattant be róla egy lövés. Simeone undorító reakciója az első gól után tette emlékezetessé a meccset.

A Juventus vendégjátékát hatalmas figyelem és gyakorlatilag telt ház fogadta Madridban. Az Atlético csapata nagyon fel lett spanolva a találkozóra és óriási elánnal küzdöttek az Öreg Hölgy ellen. Nem voltak valami udvariasak a vendéglátók és ez a nézőknek okozott hatalmas élményt.

Az első félidőben sokat támadott a Juventus és Ronaldo harminc méteres szabadrúgásából majdnem megszerezte a vezetést a Juve. Nem sokkal később Chiellini fejelt veszélyesen, de az előbbit is, és ezt is bravúrral hárította Jan Oblak. A hazaiak Diego Costa és Griezmann révén kerültek helyzetbe, de minden lehetőség ráfizetés volt.

A második félidőben még nagyobb lelkesedéssel küzdöttek a madridiak, aminek meg is lett az eredménye. A Juventus nem tudott már olyan veszélyes lenni, mint az előző játékrészben. Az Atlético találatait két uruguay-i védő Gimenez és Godin szerezték.

Az első madridi gól után Diego Simeone gusztustalan reakciót mutatott be, két kézzel a nemi szervét fogdosva mutogatott a VAL szoba felé, a lelátóra.

https://youtu.be/Ho2H9uhi1S0
Simeone gól utáni reakciója

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő
Atlético Madrid-Juventus 2-0 (0-0)
Gól.: José Giménez (78.), Diego Godín (83.)

https://youtu.be/0CYcaeRdJco
A meccs összefoglalója

Schalke-Manchester City 2-3 (2-1)
Gól.: Nabil Bentaleb (38., 45. – mindkettő tizenegyesből), ill. Sergio Agüero (18.), Leroy Sané (85.), Raheem Sterling (90.)

https://youtu.be/3ZKdo2a-J3o
Schalke- City

Fel