Connect with us

Spanyol Foci

Atlético Madrid: “Joao Félixnek jobb lett volna a Barca vagy a Manchester City “

Atlético Madrid: “Joao Félixnek jobb lett volna a Barca vagy a Manchester City “


Joao Félix a portugál foci egyik legnagyobb ígérete a nyáron szerződött a Benfica csapatától 126 millió euró ellenében a spanyol Atlético Madridhoz. Első edzője a Benficánál Renato Paiva volt aki most az ifjú tehetségről nyilatkozott.

Aláírás az Atlético-hoz

„Azt mondtam, hogy inkább a Manchester City-t vagy a Barcelona-t válassza. A City Guardiola miatt és Barcelona pedig azért, ahogy a futballt játszák. Úgy gondolom, hogy Joao jellemzői jobbak ebben a játékstílusban. Tisztelem az Atléticót, de azt hiszem, hogy a City jobb lett volna Joao számára, különösen a Guardiola személye miatt. ”

F

Simeonéról

„15 évvel ezelőtt érkeztem a Benfica-ba, és ez a gondolkodásmód vezet a győzelemhez, a presszió … az a stílus, amely tetszik. Tudom, hogy Simeone-nak sok érdeme van, és nagyszerű edző, de nem azonosulok a játékmódjával. ”

Joao érkezése a Benfica-ba

„Nehéz helyzetbe került, mert nem játszott Portóban, nagyon vékony volt és más játékosokat akartak, fizikailag erősebbeket. Joao jól elvégezte a munkáját, és megdolgozott azért, ami most történik. A közös munka első hetében láttam, hogy milyen jól dolgozik, és azt mondtam az asszisztensemnek: „De mi van itt? Ugyanazt látod amit én? Ez egy gyémánt. Hogyan lehetséges, hogy ez a fickó nem játszott Portóban? “

Csodálatos dolgokat csinált, olyanokat amit még soha nem láttunk. Fizikailag nincs még készen de nagyon intelligens, így elkerüli a veszélyes párharcokat. Nagyon komplett játékos.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci