Labdarúgás

AS Roma – Francesco Totti felmondott a klubnál

Francesco Totti, az olasz bajnokságban játszó AS Roma labdarúgócsapatának sztárja hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy lemondott a klubnál betöltött pozíciójáról.

A játékosként 1992 és 2017 között a gárdát erősítő Francesco Totti profi labdarúgó karrierje után technikai igazgatóként tevékenykedett tovább szeretett klubjánál, nem érezte a vezetők bizalmát és hiába ajánlottak neki fel egy újabb állást, ő inkább hátat fordít a farkasoknak.

Fotó: Corierre dello Sport

Totti nyilatkozata a sajtótájékoztatóról:

“Én tisztában voltam a szándékaimmal és azzal, hogy mit szeretnék, ezt igyekeztem is átadni, mind a klubnak, mint a csapatnak, de hogy őszinte legyek, a klubnál sosem akarták, hogy bármit is tegyek, minden döntésből kizártak. Nem én voltam a hibás, mert sosem kaptam meg a lehetőséget, hogy kifejezzem magam. Egyetlen valódi technikai projektben sem vettem részt. Úgy voltam vele, hogy az első évben megesik az ilyen, míg a második évben már tisztán láttam, hogy miben segítenék, mit tennék, de sosem ültünk össze, egyáltalán nem segítettük egymást. Most viszont én egy másik útra lépek rá, de abban a pillanatban, amikor a Roma tulajdonosa tényleg megbízik bennem, akkor itt leszek, készen állok, úgyhogy nem mondom, hogy végérvényesen távozom.”

Fel