Connect with us

Angol Foci

Arsenal: Ezért hagyta el a Chelsea-t David Luiz

Arsenal: Ezért hagyta el a Chelsea-t David Luiz

Az átigazolási piac zárása előtt nagy meglepetésre David Luiz a Chelsea belső védője a városi rivális Arsenalba igazolt. Érdekes transzfer volt és azóta sem értette senki, hogy mi állhatott a háttérben. Most a BBC-nek adott interjúban maga Luiz adott kimerítő választ a talányra.

“Ambiciózus srác vagyok, és ezért váltottam. Új kihívást és új dolgokat kerestem” – mondta Luiz.

“Ez ad nekem oxigént, motivál, és hogy igazán élvezzem a játékot.”

“Választhattam volna a kényelmi zónát, sok pénzt kaptam volna érte, és el lehettem volna csak úgy, és ennyi.”

D

Az új Chelsea menedzser, Frank Lampard azt mondta Luiz-nak, hogy nem lesz garantált rendszeres kezdő a csapatában, majd hozzájárult, hogy a brazil válogatott védő, aki a klubban két időszak alatt hat címet nyert, Londonon belül az Emirates stadionba költözzön.

Luiz várhatóan nagy szerepet fog játszani az Ágyúsok főnöke, Unai Emery terveiben, és a Sokratis Papastathopoulos mellett fog játszani, miközben az Arsenal a második mérkőzését nyerte meg a szezonban.

“Mindenki tudja, hogy nagyon boldog voltam a Chelsea-nél, és sok trófeát nyertünk közösen” – tette hozzá Luiz. “Igazán őszinte beszélgetésem volt a Lampard-dal, és az új edzőnek más elképzelései voltak az előttünk álló szezont illetően.

A

“Tehát a klub tiszteletben tartásának legjobb módja az volt, ha továbblépek, kipróbáljak egy új kihívást, és én lehetőséget adtam Lampard-nak, hogy jól végezze a munkáját.

“Életfilozófiám szerint pozitív és álmodozó vagyok. Egészséges vagyok, merek álmodni és mi [az Arsenal] harcolhatunk valami nagyért.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Angol Foci