Angol Foci

Angol Ligakupa: Kepa reagált a miértekre

A tegnapi angol Ligakupa döntőjének végén egy közjáték zavarta meg a mérkőzést. A sérülés miatt ápolásra szoruló Kepa Arrizabalaga-t le akarta cserélni Maurizio Sarri a Chelsea szakvezetője.

Azonban Kepa jelezte, hogy nem megy le, és ezt Sarri nagyon zokon vette, gyakorlatilag dührohamot kapott. A mérkőzés után Kepa így reagált a történtekre.

„Mindenek előtt, nagyon sajnálom a mérkőzés végén történteket. Sosem akartan megtagadni az edző döntését. Az egész csak egy félreértés miatt alakult így a mérkőzés legvégén. Az edző azt gondolta, hogy nem tudom vállalni a folytatást, de jól éreztem magam, játszani akartam, hogy segítsek a csapatnak. Ezt az üzenetet próbáltam átadni. Ez volt az üzenetem az orvosi stábbal is, akik ápoltak, csak még nem ért oda az információ a kispadhoz. Maximális a tiszteletem az edző irányába és tiszteletben tartom a hatalmát” – magyarázkodott a mérkőzést követően Kepa.

„Sajnálom az egészet. Most mindenki erről beszél a közösségi médiában. Nem tudom. Nem tudom, hogy mit mondhatnék. Őszintén mondom, nem akartam szembe menni a az edzői akarattal. Meg kell értenie mindenkinek, a mérkőzés legvégén jártunk. Nem vettem észre, hogy a kispadnál mi történik, megüzentem, hogy jól vagyok. Tudom, hogy a tévénézők számára egészen más kép alakult ki, de nem ez volt a cél. Én csak annyit akartam, hogy a kispadnál is tudják, rendben vagyok, nem kell engem lecserélni” 

Fel