Kézilabda

Alapemberek hosszabbítottak a Fradi férfi csapatánál

Újabb két kulcsjátékosával hosszabbított szerződést a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. A 24 éves jobbszélső, Bujdosó Bendegúz és a 30 éves beálló, Pordán Bálint is két szezonra kötelezte el magát a Fradihoz.

Előbbi játékos 2016, utóbbi pedig 2017 óta szerepel a Ferencvárosban, mindketten kulcsemberei az együttesnek, hiányuk meglátszott múlt hétvégén az Eger elleni bajnoki mérkőzésen.

https://www.instagram.com/p/Btid6Arnq0w/?utm_source=ig_web_copy_link

Bujdosó Bendegúz azon kevesek közé tartozik, akik már a másodosztályban is a csapatunkat erősítették – kezdte Király Sándor szakosztályvezető szélsőnkről, aki az idén Ancsin Gabi mögött a második helyen áll a házi góllövőlistán a 13 mérkőzésen lőtt 47 találatával. – Nagyon kiegyensúlyozott a teljesítménye, és évről évre folyamatosan fejlődik, véleményem szerint egy ideje válogatott szinten teljesít, remélem, hogy hamarosan megkapja a bizalmat a nemzeti csapatban is, hiszen az egyik legtehetségesebb fiatal magyar szélső. Pordán Bálint szintén csapatunk egyik legfontosabb láncszeme, az edzésekhez, a munkához való hozzáállása példamutató, továbbá magában hordozza a Ferencváros értékeit, az emberfeletti küzdeni tudást és a mindenáron győzni akarást. Nagyon örülök neki, hogy a jövő évi csapatunk gerince már most kialakult, ez pedig azt mutatja, hogy a legkiemelkedőbb játékosaink hisznek a Fradi férfi kézilabdában, és továbbra is tevékeny részesei szeretnének lenni ennek a projektnek.” Forrás: Fradi.hu

Fel