Connect with us

Vízilabda

Aaron Younger a Pro Reccóban folytatja pályafutását

Aaron Younger a Pro Reccóban folytatja pályafutását


Távozik az FTC-Telekomtól, és ősztől a Pro Reccóban folytatja pályafutását Aaron Younger, a világ egyik legjobb vízilabdázója.

    A 28 éves ausztrál világklasszis 2018-ban szerződött Szolnokról a fővárosi klubba, amellyel két év alatt a Bajnokok Ligája mellett magyar bajnokságot, magyar Szuperkupát, továbbá két-két Magyar Kupát és európai Szuperkupát nyert.


    “Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot – nyilatkozott a Fradi Médiának családja körében. – Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub, fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs” – folytatta.


    Aaron Younger elmondta még, hogy nem sokáig akar vízilabdázni, már csak néhány évre tervez, és most azt érezte, hogy a visszavonulás előtt kipróbálná magát máshol.


    Az ausztrál játékos Magyarországon előbb a Szegedben, majd rövid horvátországi kitérő után Szolnokon vízilabdázott. Utóbbi csapatban vált világsztárrá, többek között magyar bajnokságot, Magyar Kupát és BL-t nyert.


    A vlv.hu szakportál értesülése szerint az olasz klub 2+1 éves szerződést ajánlott neki.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Vízilabda