Connect with us

Kézilabda

A Veszprém elköszönt távozó játékosaitól

A Veszprém elköszönt távozó játékosaitól


A Telekom Veszprém csapata búcsúztatót tartott a jövő szezonban már máshol kézilabdázó játékosainak.-írta a klub honlapja

A vezetőség csütörtök délután elköszönt a szezon végén a klubot elhagyó játékosoktól: Mirsad Terzictől, Borut Mackovsektől, Dragan Gajictól és Pawel Paczkowskitól. A szűk körű búcsúztatónak az Aréna tárgyalója adott otthont, a családias hangulatú eseményen részt vett Szabó János klubelnök, Sevinger Zsolt cégvezető, Fazekas Zsolt főtitkár, Nagy László sportigazgató, Lékai Máté csapatkapitány, valamint edzőink, David Davis és Carlos Perez is.

Fotó: Telekom Veszprém

Dr. Csík Zoltán vezérigazgató megköszönte az elmúlt évek munkáját és sok sikert kívánt a játékosoknak. – Őszintén sajnálom, hogy nem az utolsó bajnoki mérkőzésen, a szurkolók előtt tudunk búcsút venni a távozóktól. Bízom benne, hogy az Arénában, telt ház előtt lesz majd erre lehetőségünk. 

A négy játékos közül Mirsad Terzic 11 év után távozik Veszprémből, 496 mérkőzésen játszott csapatunkban, ezeken 605 gólt lőtt. Terza a lengyel Wisla Plock játékosa lesz.Dragan Gajic 2016-ban érkezett Veszprémbe, 157 mérkőzés és 675 találat írható a neve mellé. Szlovén jobbszélsőnk a francia Limoges csapatában folytatja pályafutását.Borut Maskovsek az elmúlt két szezont töltötte csapatunknál, összesen 85 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 201 gólt lőtt. Balátlövőnk a Szeged játékosa lesz.Pawel Paczkowski tavaly nyáron érkezett Veszprémbe, a 2019/2020-as bajnoki szezonban sérülés miatt csak 13 mérkőzésen léphetett pályára, ezeken 30 találatig jutott. A lengyel jobbátlövő a fehérorosz Meshkov Breszt csapatában folytatja pályafutását.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda