Kézilabda

A Telekom Veszprém erőnléti edzője beszélt az elvégzett munkáról

A csapat továbbra is Kranjska Goran edzőtáborozik, ahol kemény fizikai munkával készül a következő szezonra. Ezt a munkát új erőnléti edzőnk, Marija Lojanica fogja össze, aki elmesélte nekünk, miket is csinálnak pontosan Szlovéniában. Írta a telekomveszprem.hu

Mennyi fizikai munkát végez a csapat a héten?

Ezen a héten négyszer végeznek a srácok fizikai munkát. Kétszer futnak és kétszer mennek a konditerembe. Továbbá én vezetem a bemelegítéseket, hogy teljesen készen álljanak a munkára. 

Milyenek a körülmények Kranjska Gorán? Minden adott a megfelelő munka elvégzéséhez?

Minden tökéletes, köszönhetően a vendéglátóinknak. Nagyon barátságosak, és tárt karokkal fogadtak minket. Remek a csarnok és a konditerem, ahol edzünk, kiváló körülmények vannak, és mindenünk megvan, ami az edzéshez kell. Van jégfürdő, úszómedence és szauna is a szállodában, szóval minden, ami a regenerációhoz kell. Jó a futópálya is. Elégedett vagyok. 

Milyennek találja a srácok eddig elvégzett munkáját, valamint állapotukat?

Volt pár teszt a felkészülés kezdete előtt, hogy láthassunk milyen fizikai és egészségi állapotban vannak a fiúk. Mindenki jó kondinak örvend, és elégedett is vagyok ezzel. Felelősségteljes emberekről van szó, kiváló elhivatottsággal. Közös céljaink vannak, és azokért hajtunk. Könnyű volt beilleszkednek a csapatba, mivel a fiúk hamar alkalmazkodtam a rendszeremhez. Együtt nagy célokat érhetünk el.

Fel