Kézilabda

A Szeged és a Veszprém meccsek utáni nyilatkozatok

Mindkét sztárcsapatunk sima győzelmet aratott a K&H Ligában, a Szeged a Ferencváros gárdáját, a Veszprém az Eger alakulatát múlta felül elég simán.

A Szeged mérkőzése utáni nyilatkozatok:

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: – Gratulálok a Ferencvárosnak a jó mérkőzéshez. Az első félidőben el kellett volna döntenünk a két pont sorsát. Sok labdát vesztettünk, így visszajöttek a meccsbe a vendégek. Gratulálok a szurkolóknak is, hogy ilyen sokan kijöttek a sportcsarnokba, nagyon jó érzés így kézilabdázni. A második félidőben sok energiát kellett beleraknunk a játékba.

Nik Henigman, a MOL-PICK SZEGED játékosa: – Lehet, hogy rányomta a bélyegét a hétvégi BL-meccs a maira, valamint, hogy sokat utaztunk, de mi a MOL-PICK Szeged vagyunk, minden mérkőzést meg kell nyernünk. Ez sikerült, ez most a legfontosabb. Óriási erőt adnak a szurkolók a csapatunknak, pláne amikor nem játszunk a legjobban. Az a dolgunk, hogy jó játékkal válaszoljunk a buzdításra, nagy segítség nekünk a szurkolótáborunk. Remélem a jövőben jobban teljesítünk majd.

Horváth Attila, a Ferencváros vezetőedzője: – Gratulálok a csapatomnak a teljesítményéhez, a Szegednek pedig a győzelemhez. Bátran, tét nélkül játszhattunk, amit tudtunk, megtettünk ezzel a csapattal. Rengeteg sérültünk van, ma is sikerült egyet összeszedni sajnos. A 45. perc után elfáradtunk, jöttek a technikai hibák. Ennyi, vagy még több van a két csapat között a különbség, de elégedetten jöttünk le a pályáról.

Schuch Timuzsin, a Ferencváros játékosa: – Gratulálok a Szegednek a győzelemhez, mi pedig maximálisan helyt álltunk, ügyesen játszottak a fiatalok. A meccs végét sajnáltam, mert nagyobb különbség alakult ki. Az utolsó percekben támadásban csak 20 év alattiak voltak nálunk a pályán, de korábban is többen lehetőséget kaptak. Forrás: Pickhandball.hu

A Veszprém mérkőzése utáni nyilatkozatok:

David Davis: Jó meccs volt, és lenyűgözött, hogy az Eger ilyen jól játszott egész mérkőzés alatt. Nekünk is remekül jött ez a mérkőzés. Az ötödik percben Sterbik Árpit le kellett cserélni egy kisebb problémával. A védekezésünk elég jó volt, és sokat tudunk futni, pont, mint az ellenfelünk. Jól jött, mert így olyan volt, mint egy Bajnokok Ligája találkozó. Mindenki kapott játéklehetőséget, és komolyan is vette a társaság a meccset, ezt szeretem. Ezt is kértem tőlük, így elégedett lehetek. 

Andreas Nilsson: Köszönjük az Egernek a mai meccset, jól játszottak, és megnehezítették a dolgunkat. Sokat tudtunk ma futni, és gyakorolni a hét a hat elleni védekezést. Örömmel tölt el, hogy a csapattársaim keményen harcoltak ma.

Tóth Edmond: Gratulálok a Veszprémnek. Közönségszórakoztató mérkőzés volt sok góllal és jó tempóval. Támadásban szép játékokokat vezettünk, és szép gólokat lőttünk. A védekezés megfáradt a második félidőre. Ettől függetlenül pozitívan értékelem a meccset, tudunk tanulni belőle. Sok sikert a Veszprémnek. 

Schmid Péter: Gratulálok én is a Veszprémnek, és sok sikert nekik a továbbiakban. Örülök, hogy jó játékkal sikerült előrukkolnunk. Élmény volt itt játszani, hiszen sok minden fűz ide, a szülővárosomhoz. Nekünk ez jó felkészülés volt a Mezőkövesd elleni meccsre. Forrás: handballveszprem

Fel