Connect with us

Bajnokok Ligája

A Real Madrid sportigazgatója Mijatovic nem túl optimista

A Real Madrid sportigazgatója Mijatovic nem túl optimista


A tegnapi vereség miatt megkérdezték Predrag Mijatovic-ot a Real Madrid sportigazgatóját is a vereségről és a csapatról egyaránt. A korábbi Real Madrid csatár az El Larguero-ban a PSG elleni vereség után kijelentette, hogy „nagyon aggódik a mai nap miatt” , mert számára úgy tűnik, hogy a “szezon úgy nézhet ki, mint a tavalyi”.

M

“A Real Madrid  nem vett részt a játékban. Nagyon sok nehézsége volt a csapatnak, óriási távolság volt a védelem és a támadások között.  A Real Madridnak javulnia kell sokat. Még mindig van idő, de nem látok olyan játékost vagy valami olyan tényezőt, ami a csapatban változást idézhet elő. Most közeledik a mérkőzés a Sevilla ellen , és a Sevillának idén nagyon jól indult a szezon. Aggódnunk kellene. Zidane képzett szakember, megoldást kell találnia, hogy javuljon a csapat, mert mindenképpen javulnia kell “- mondta.

PSG minden szempontból sokkal jobb volt. A Real Madrid  gyakorlatilag nem volt a pályán, és olyan volt ez a nap, hogy lehet hogy aggódnom kell, mert azt hiszem, a szezon úgy nézhet ki mint a tavalyi. “ – folytatta a szerb sportvezető.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Bajnokok Ligája