Kézilabda

A Magyar Kupa döntő főszereplőinek nyilatkozatai

A nagyon izgalmas és szuper kézilabdát hozó MK döntő főszereplőinek nyilatkozata.

Sterbik Árpád: ” Az első 10 percben már elvesztettük a mérkőzést, a többi már csak kozmetikázás volt. Így nem lehet döntőt játszani, így nem lehet döntőbe belemenni. Harcolni kell, mindent meg kell tenni itt a Magyar Kupa döntőjében, védelmünk átjáróház volt, támadásban nem találtuk magunkat. Könnyű gólokat kaptunk, úgyhogy nem vagyok elégedett a játékunkkal egyáltalán, de az a pozitív hogy csak is jobb lehet. Nem játszottunk jól finoman fogalmazva.”

David Davis: A legfontosabb egy döntőben, hogy megnyerjük, de erre az első félidőbeli játékunk miatt nem volt esélyünk a másodikban. Nem jól védekeztünk, a szegedieknek jó napjuk volt, mi meg semmit nem csináltunk meg abból amit kellett volna.

Juan Carlos Pastor: ” Debrecen tartozott nekünk egy kupával, vagyis nagyon szenvedtünk itt az utóbbi években. Ma megérdemeltük ezt a kupát, nagyon sok munka van ebben, és nagyon el is fáradtunk, mert ilyen jó játékot produkáltunk az első félidőben, Nagyon nagy előnnyel vezettünk az első félidőben már. Büszke vagyok arra, hogy a MOL-Pick Családhoz tartozom. A taktikánk csak annyi volt, hogy megnyerjük a meccset és minden védekezésből gól nélkül jöjjünk ki. Sok játékosunk sérülten játszott ma és a Bánhidi Bence kiállítása sem segített a csapatnak. Egy nagyon jó első félidőt játszottunk és kibírtuk, hogy a másodikban ne kapjunk ki.”

 

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/2004997586293261/

Fel